Popust od 20% na polisu osiguranja kuće ili stana
Log in

Popust od 20% na polisu osiguranja kuće ili stana

Dom je tamo gdje je srce. Uređujemo ga, brinemo o njemu, u njemu živimo i uvijek mu se vraćamo.  To je naše najvažnije mjesto i zbog toga je bitno da ono bude i najsigurnije mjesto - naša sigurna zona.

Kako bi vaš dom i stvari u njemu bili potpuno zaštićeni od svih nemilih događaja, razmislite o osiguranju koje do 30.juna možete zaključiti uz popust od 20% kod UNIQA osiguranja

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja, koji mogu uništiti sve ono što ste godinama stvarali, važno je donijeti na vrijeme, a UNIQA polisa osiguranja vas štiti od: 

- požarnih rizika (požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog motornog vozila, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.), - izliva vode iz instalacija, - provalne krađe i razbojništva, - loma stakla, - loma instalacija, - odgovornosti prema trećim licima, - zemljotresa.

Za vlasnike privatnih smještaja UNIQA je pripremila i poseban paket osiguranja, sa programom za Osiguranje kako za smještajne kapacitete, tako i za goste takom prestojeće turističke sezone. Akcijski popust od 20% se može ostvariti i na ove pakete, do kraja juna” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.  

Više informacija o ponudi može naći na zvaničnoj UNIQA webstranici ili posjetite neku od UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

O UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.  

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupacija predstavlja jednu od vodećih grupacija u oblasti osiguranja na svom osnovnom tržištu u Austriji i Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE). Ukupno 20 000 zaposlenih i ekskluzivni partneri u prodaji uslužuju više od 9,6 miliona klijenata u 18 država. UNIQA je druga grupacija po veličini u oblasti osiguranja, sa udjelom na tržištu od oko 21%. UNIQA funkcioniše na 15 tržišta u regionu rasta CEE: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj i Ukrajini. Grupacija UNIQA takođe obuhvata osiguravajuće kuće u Švajcarskoj i Lihtenštajnu.

megapixel logo