Misli životno osiguranje je važno. Misli UNIQA
Log in

Misli životno osiguranje je važno. Misli UNIQA

Nova prodajna akcija UNIQA osiguranje – životno osiguranje uz brojne povoljnosti do kraja godine

Kada planiramo svoja ulaganja, dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. A još je bolje kada uz osiguranje života isplaniramo i program štednje za budućnost. To je onda prava kombinacija za sigurnost! Ukoliko razmišljate o ovakvoj kombinaciji ulaganja, Mješovito životno osiguranje je pravi paket osiguranja za vas – idealne spoj dugoročne štednje i osiguranja.

UNIQA osiguranje u svojoj ponudi nudi proizvod Mješovito životno osiguranje, a do 31.decembra, uz polisu osiguranja, UNIQA je pripremila i različite pakete povoljnosti, u zavisnosti od visine premije i dužine trajanja osiguranja.

“Svi koji ugovore polisu Mješovitog životnog osiguranja do kraja godine, ostvaruju pravo na gratis premiju za poslednju godinu osiguranja, naknadu u iznosu od 500EUR u slučaju gubitka profesije, naknadu u slučaju rođenja djeteta u iznosu od 200EUR ali i brojne druge povoljnosti u okviru nekog od Benefit paketa koje smo pripremili za naše cijenjene klijente” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Osiguranje života pruža sigurnost i zaštitu od nepredvidivih situacija, zaštitu životnog standarda u trećoj životnoj dobi a istovremeno, predstavlja i hartiju od vrijednosti koja se može zalagati.

Visina ulaganja zavisi od mogućnosti i željenog iznosa osiguranje sume. Premiju je moguće uplatiti odjednom ili podijeliti na manje mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose. Nakon isteka osiguranja, uloženo dobijate nazad uvećano za pripisanu dobit.

Više informacija o UNIQA osiguranja možete saznati na zvaničnoj stranici kompanije: www.uniqa.me preko koje možete doći do ponude za konkretan proizvod ili zakazati sastanak u nekoj od UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

Informacije o ponudi možete dobiti i preko Kontakt centra: +382 20 444 700.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo