Osiguranje od posledica nezgode
Log in

Osiguranje od posledica nezgode

UNIQA osiguranje i ove godine pripremila paket osiguranja namijenjen djeci u vrtićima, đacima i studentima.

Počela je nova školska godina a sa time dolaze i česte nezgode koje je gotovo nemoguće izbjeći, ali čije se posljedice mogu ublažiti.

Za bezbrižne školske dane, UNIQA je i ove godine obezbijedila pakete osiguranja od posledica nezgode namijenjene djeci u vrtićima, đacima i studentima.

„UNIQA polisa osiguranja od posledica nezgode štiti djecu, učenike i studente 24h dnevno tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti i ublažava finansijske posljedice mogućih nezgoda.

Osiguravajućim pokrićem je obuhvaćena smrt usljed nezgode, trajni invaliditet, dnevna naknada, bolnički dan i troškovi liječenja, pri čemu je ugovarač osiguranja roditelj/staratelj, odnosno student koji potpisuje Potvrdu“ – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

U saradnji sa Double L školom stranih jezika, UNIQA je za sve osiguranike obezbijedila i popust od 10% na škole stranih jezika. Popust se može ostvariti uz Potvrdu o osiguranju.

Za više informacija o ponudi posjetite zvaničnu stranicu UNIQA osiguranja www.uniqa.me ili pozovite Kontakt centar: +382 20 444 700.

O UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo