UNIQA i Porsche Leasing nagrađuju lojalnost
Log in

UNIQA i Porsche Leasing nagrađuju lojalnost

U znak zahvalnosti za lojalnost, UNIQA osiguranje i Porsche Leasing su pripremili poklon vaučere za sve klijente koji do kraja godine obnove kasko polisu osiguranja vozila.

- Produženjem kasko polise kod našeg partnera Porsche Leasing, naši klijenti će uz polisu dobiti i vaučer za besplatno punjenje goriva u iznosu do 40 EUR na svim Jugopetrolovim benzinskim stanicama u Crnoj Gori.

Naravno, pripremili smo vaučere dobrodošlice i za nove klijente koje pozivamo da osiguraju svoja vozila jer kako naš slogan kaže “ljubav prema automobilu počinje osiguranjem”– saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Pored ovoga, UNIQA obavještava svoje klijente da će i u avgustu nastaviti sa akcijom za osiguranje domaćinstva.

U vrijeme trajanja akcije, do 31.avgusta, UNIQA uz polisu osiguranja kuće ili stana pruža svojim klijentima niz povoljnosti u saradnji sa svojim partnerima:

- Broom Quality Cleaners pomoć u kući (usluge čićenja, usluge vešeraja, dubinskog usisavanja…)

- vaučer od 25 EUR za kupovinu kod Haus majstora

- do 20% popusta na robe i usluge kod Broom Quality Cleaners i Haus majstora

Osiguranje nije nešto što se ne može priuštiti, a može riješiti dosta problema u slučaju nemilih događaja.

Cijena osiguranja kuće ili stana zavisi od kvadrature i ugovorenih pokrića, tako da npr. stan od 50m2 može biti osiguran od velikog broja rizika (provalna krađa, lom stakla na objektu i sl. ) za 40 EUR godišnje. Ukoliko se odlučite za mjesečno plaćanje premije, miran san možete obezbijediti za manje od 3,5 EUR!

Razmislite o osiguranju vašeg doma već danas i zaštitite sve ono za što ste godinama vrijedno stvarali!

Više informacija o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na www.uniqa.me ili pozivom Kontakt Centra na broj +382 20 444 700.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo