Dok ste na putovanju, UNIQA brine o sigurnosti Vašeg doma
Log in

Dok ste na putovanju, UNIQA brine o sigurnosti Vašeg doma

Uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja, UNIQA poklanja gratis osiguranje od požara

Za sve koji se pripremaju za putovanja, UNIQA osiguranje je obezbijedila niz povoljnosti uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Sve što je potrebno za putovanje bez briga, jeste UNIQA polisa do koje možete doći jednostavno i brzo uz UNIQA webshop (https://webshop.uniqa.me/prod/).

Kako bi uživanje u ljetnjem odmoru bilo potpunije, osim popusta na polisu u iznosu od 10%, u naredna tri mjeseca, UNIQA daje gratis osiguranje kuće ili stana od požara za vrijeme dok ste vi na putovanju.

“UNIQA osiguranje kroz program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže u prevazilaženju neprijatnosti ili zdravstvenih tegoba koje se na putovanju mogu dogoditi. Ukoliko se dogodi bolest ili nesrećan slučaj, potrebno je samo pozvati Centar za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Operateri Centra za pomoć će vas uputiti u provjerene zdravstvene ustanove, članice naše međunarodne mreže.

U slučaju neke nezgode, osiguraniku se pokrivaju troškovi u iznosu do 30.000€ (liječenje, tretman, operacije, ljekovi...). Pored medicinskih usluga, UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i da obezbijedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata.

Dok su na putovanju, naši klijenti ne treba da brinu ni o sigurnosti njihovog doma jer uz polisu putnog osiguranja, kupljenu preko web shop-a, dobijaju gratis osiguranje od požara kao i vaučer sa 20% popusta na kupovinu polise osiguranja kuće ili stana sa ostalim pokrićima (izliv vode iz instalacija, provalne krađe, razbojništva, lom stakala…)” – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

UNIQA osiguranje je nedavno pokrenula i novu prodajnu kampanju za osiguranje domaćinstva - “Misli svuda je lijepo, kod kuće je najljepše”.

Do 31.jula, do kada i traje prodajna kampanja, uz UNIQA polisu osiguranja kuće ili stana, možete ostvariti i:

- besplatnu Broom Quality Cleaners pomoć u kući (usluge čićenja, vešeraja, dubinskog

usisavanja…)

- vaučer od 25 EUR za kupovinu kod Haus majstora

- do 20% popusta na robe i usluge kod oba partnera.

Više o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na www.uniqa.me ili u nekoj od UNIQA poslovnica u Crnoj Gori. Kako biste uputili zahtjev za ponudu ili zakazali sastanak sa agentom u nekoj od poslovnica, možete pozvati UNIQA kontakt centar: +382 20 444 700 ili poslati e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo