Misli svuda je lijepo kod kuće je najljepše. Misli UNIQA
Log in

Misli svuda je lijepo kod kuće je najljepše. Misli UNIQA

Nova prodajna akcija: uz polisu osiguranja stana ili kuće dobijate i poklon usluge od UNIQA partnera kako bi sve u kući bilo u najboljem redu!

Kako narodna poslovica kaže “Svuda pođi, kući dođi” i UNIQA misli da je kući najljepše!

Naša četiri zida su mjesto gdje možemo da budemo ono što zaista jesmo. Tu pravimo planove za budućnost, odatle krećemo u istraživanje svijeta... I tu se uvjek vraćamo, kako bismo sakupili energiju za nove poduhvate.

Zato, na koji god način da živite, dobro je učiniti sve da vaše najvažnije i najljepše mjesto postane sigurna zona.

Odluku o osiguranju važno je donijeti na vrijeme, da biste se zaštitili od:

- požarnih rizika (požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog motornog vozila, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.),

- izliva vode iz instalacija,

- provalne krađe i razbojništva,

- loma stakla,

- loma instalacija,

- odgovornosti prema trećim licima,

- zemljotresa i poplava

Do kraja jula, do kad i traje nova prodajna akcija UNIQA osiguranja - “Misli svuda je lijepo, kod kuće je najljepše” - uz polisu osiguranja kuće ili stana možete dobiti i veliku pomoć od UNIQA partnera kako bi sve u vašem domu bilo u najboljem redu.

“Uz UNIQA polisu osiguranja kuće ili stana, za klijente smo obezbijedili niz povoljnosti.

Osim popusta do 20% kod kod naših partnera (Broom Quality Cleaners i Haus Majstor), u saradnji sa istim, obezbijedili smo našim klijentima i poklon usluge: pomoć u kući, usluge vešeranja, čišćenje…kao i vaučer od 25 EUR za kupovinu kod Haus majstora”, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Više o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na www.uniqa.me ili u nekoj od UNIQA poslovnica u Crnoj Gori. Kako biste uputili zahtjev za ponudu ili zakazali sastanak sa agentom u nekoj od poslovnica, možete pozvati UNIQA kontakt centar: +382 20 444 700 ili poslati e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja.

UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo