Osigurajte stan ili kuću u Crnoj Gori već od 0,42EUR/m²
Log in

Osigurajte stan ili kuću u Crnoj Gori već od 0,42EUR/m²

UNIQA osiguranje je pripremila posebne pakete osiguranja namijenjene Crnogorskoj dijaspori

Kažu da postoji neki nevidljivi lanac na svakoj kući koji je povezan sa svim članovima domaćinstva. E baš taj lanac Vas prati svuda po svijetu i ma gdje god otišli uvijek se njemu vraćate, uvijek se vraćate svom kućnom pragu gdje je najsigurnije i najtoplije.

Ukoliko razmišljate o osiguranju stana ili kuće koju posjedujete u Crnoj Gori, UNIQA je pripremila nekoliko paketa osiguranja, sa različitim pokrićima.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja, koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje, važno je donijeti na vrijeme, da biste se zaštitili od:

- požarnih rizika (požar, eksplozija, oluja, grad, udar groma, udar sopstvenog ili nepoznatog

motornog vozila, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplave i bujice i dr.),

- izliva vode iz instalacija,

- provalne krađe i razbojništva,

- loma stakla,

- loma instalacija,

- odgovornosti prema trećim licima,

- zemljotresa i poplava

Više o ponudi UNIQA osiguranja saznajte na: https://misli.uniqa.me/misli-svuda-je-lijepo-kod-kuce-jenajljepse ili na www.uniqa.me.

Kako biste uputili zahtjev za ponudu ili zakazali sastanak sa agentom u nekoj od UNIQA poslovnica, u vrijeme Vaše sledeće posjete Crnoj Gori, možete pozvati UNIQA kontakt centar: +382 20 444 700 ili poslati e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Osigurajte svoj dom i stvari u njemu, kako bi sve ono za što ste godinama vrijedno radili bilo potpuno zaštićeno!

Misli svuda je lijepo, kod kuće je najljepše. Misli UNIQA.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

megapixel logo